Restoran Aquarius u Bošnjacima

 

U Bošnjacima, selu nadomak Županje smjestio se ugostiteljski objekt Aquarius kojeg već dvadesetak godina uspješno vodi obitelj Franjić. Interijer restorana Aquarius nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sala koja je uređena u eko etno stilu može primiti 180 osoba. Upravo je zato idealna za sve vrste evenata.

Restoran Aquarius, autor: Aquarius

Tajna dobre kuhinje bazirana je na velikom broju vlastitih orginalnih recepata i domaćim namirnicama te niti jedna namirnica nije iz uvoza. U ponudi su slavonski domaći specijaliteti.  Dio su projekta „Okusi Srijema i Slavonije“ što dovoljno govori o kvalitetnoj ponudi tradicijskih jela.

Ljubav prema ovom poslu, upornost i zagarantirana kvaliteta osigurali su restoranu Aquarius vodeću ulogu u ovom dijelu Hrvatske.

Srijemski doručak, Aquarius, autor: TZ VSŽ

Restoran Gondola u Sotinu

Izletište – Gondola je smješteno na glavnoj cesti Vukovar – Ilok, te je udaljeno samo 8 km. od Vukovara. Smješteno je na vinskoj cesti koja je također dio poznate Dunavske biciklističke rute.

Gondola, autor: restoran Gondola

Gondola – prekrasan ambijent sa 45-godišnjom ugostiteljskom tradicijom, ’91.g. u domovinskom ratu do temelja porušena, ali iz pepela 2002.g. ponovno nikla. Prožeta mirom i tišinom, sa bezbroj malih detalja koji se isprepliću u priču o širokoj Srijemskoj duši, te iskonskoj ljubavi čovjeka prema ovom kraju.

„Gondola“, sinonim za ljubav i ljepotu, pozitivno ozračje i široku ravničarsku dušu.

 

Gondola je u grupaciji objekata „Okusi Srijema i Slavonije“, te samo ime kaže da je gastro ponuda orijentirana na tradicijska jela Srijema i Slavonije.

Tagovi: