Zabava i druženje u modernim kućama za odmor, wellness opuštanje u luksuznoj vili, kava na Korzu u Vinkovcima, urbana priča Vukovara, čaša iločkog pjenušca ili rosea – tražite novo iskustvo na putovanju i želite ga podijeliti s ekipom?

Pomaknuti granice, odmaknuti se od standarda, pronaći nove destinacije, otkriti njihove priče, pobjeći negdje s omiljenim društvom? Spakirajte kofere i s prijateljicama pravac Srijem i Slavonija. Tamo bi rekli „nije preko svijeta“, za par sati eto vas u Vinkovcima, Vukovaru ili Iloku. Uživat ćete!

Wellness u Vinkovcima

Ništa ne godi više od ugodne masaže, peelinga nakon ljeta, duboke hidratacije lica, plivanja u bazenu, opuštanja u jacuzziju ili u toplini sauna i to u super društvu. Hotel Villa Lenije kao stvorena je za wellness dan. Opuštajući dan u elitnom dijelu Vinkovaca spojite sa šetnjom uz Bosut i kavom na Korzu okruženi najljepšim baroknim zgradama u gradu. Prava antistresna terapija pogotovo za one koji dolaze iz velikih urbanih sredina.

 

Domestic House Lola

Moderan i prozračan interijer, kombinacija industrijskog dizajna i minimalizma, gurmanski doživljaj u restoranu, omiljeni napitak u kafiću, decentne  sobe – Domestic  House Lolu odabrat će urbani putnici. Smještena je u središtu vukovarske barokne jezgre, u obnovljenoj palači obitelji Paunović s kraja 19. stoljeća i jedno je od najatraktivnijih mjesta za predah uz kavu ili piće. Pa ako ste samo u prolazu, obavezno svratite.

Domestic House Lola, autor: Marko Džavić

Urbano lice Vukovara

Tu su nastale borosane i startasice, a barem po jedan njihov par naći će se u ormariću s cipelama svake trendseterice. Ako ste ljubitelj urbane scene dobro je znati da je ovaj grad na Dunavu najljepša galerija na otvorenom s muralima, 3D anamorfnim slikama i grafitima koje potpisuju poznati hrvatski i svjetski street art umjetnici. I još nešto. U Vukovaru se pije Vukovarsko! To će vam preporučiti svaki pivoljubac, a jedno od omiljenih mjesta za ovo pivo je Vukovarsko pub.

Crvene lastavice borosane, autor: Marko Džavić

Kuće za odmor

Sloboda i privatnost! Baš je to ono što tražite. Pronaći ćete ih u kućama za odmor u urbanim sredinama ili ambijentalnim selima. Brana u Vinkovcima ili Biser Dunava u Vukovaru samo su neka od takvih mjesta. Sjajan izbor za opuštajući odmor, odlična polazišna točka za izlete Vukovarsko-srijemskom županijom. Bablje ljeto i rana jesen u Srijemu i Slavoniji kao stvoreni su za druženje u vrtu, sunčanje uz bazen ili kavu na terasi. Savršeno!

Putovanje započnite i završite iločkim pjenušcem

Ilok je jedan od najljepših gradića koje ste vidjeli, vinsko je središte Srijema i Slavonije, a u pjenušcima iločkih vinarija uživali su i slavni Rolling Stonesi. Lagani, lepršavi, ugodni, odgovarat će uz druženje s frendicama. Jeste li kušali iločke rosee ili medna predikatna vina. Žene ih obožavaju.

Tagovi: